Verhuurperiodes

Het appartement wordt in het hoogseizoen bij voorkeur per week of een veelvoud hiervan verhuurd. Wenst u een kortere huurperiode dan wordt de huurprijs op aanvraag meegedeeld. De huurperiode begint om 14u00 en eindigt om 12u00 wanneer de eindschoonmaak door de huurder wordt gedaan. Wanneer de eindschoonmaak door de verhuurder dient te gebeuren eindigt de huurperiode om 10u00.
Wanneer het mogelijk is kan van deze regeling afgeweken worden, dit dient dan onderling afgesproken te worden.

Er is weekend- en midweekverhuur mogelijk. De weekend verhuurperiode loopt van vrijdagnamiddag tot maandagvoormiddag en de midweek verhuurperiode van maandagnamiddag tot vrijdagnamiddag. Wanneer mogelijk kan van deze regelingen afgeweken worden, dit dient dan onderling afgesproken te worden.

 

Reservatie

Bij reservatie dient het bedrag van de waarborg (= voorschot) binnen de week betaald te worden anders kan het appartement verder verhuurd worden. De waarborg bedraagt € 150 voor weekverhuur, € 100 voor weekend- en midweekverhuur in de vakantieperiodes en € 75 voor weekend- en midweekverhuur in het laag- en tussenseizoen. De reservatie van een huurperiode wordt pas definitief na betaling van deze waarborg. Het huurbedrag dient ten laatste drie weken aanvang van de huurperiode betaald te zijn.
Het bedrag van de waarborg zal binnen de week na het verstrijken van de huurperiode terugbetaald worden aan de huurder na aftrek van de kosten van het verbruik van elektriciteit, gas en water en eventuele andere kosten zoals eindschoonmaak of schade. Bij annulatie wordt de waarborg enkel terugbetaald wanneer de verhuurder de gereserveerde periode nog kan verhuren aan de vooropgestelde huurprijs. Bij annulatie vanaf drie weken voor aanvang van de huurperiode wordt het volledige huurbedrag ingehouden en enkel terugbetaald wanneer de verhuurder de gereserveerde periode nog kan verhuren aan de vooropgestelde huurprijs.

 

Verbruik

Elektriciteits-, gas- en waterverbruik worden volgens telleropname aangerekend aan de prijs die door de nutsmaatschappijen aan de verhuurder aangerekend worden.

 

Eindschoonmaak

Bij het einde van de verhuurperiode dient de eindschoonmaak grondig door de huurder gedaan te worden, anders kan de verhuurder de kosten doorrekenen aan de huurder dit aan een minimum bedrag van € 60.
Op aanvraag kan de eindschoonmaak door de verhuurder gedaan worden. De kostprijs hiervoor bedraagt € 50.
Bij weekend- en midweekverhuur dient de eindschoonmaak steeds door de huurder gedaan te worden.

 

Inventaris

De inventaris bevindt zich in het appartement en dient gecontroleerd te worden bij aankomst, eventuele afwijkingen dienen onmiddellijk gemeld te worden aan de verhuurder.
Bedlinnen, badlinnen en keukenlinnen dienen zelf meegebracht te worden. Er is steeds de mogelijkheid om, tegen een meerprij svan 60 € per verblijf, opgemaakte bedden bij aankomst en een bad- en keukenlinnenpakket te ontvangen.

Divers

  • Ontvangst en terugbezorging van de sleutels gebeurt in afspraak met de verhuurder.
  • De huurder dient zich te houden aan het reglement van inwendige orde. Dit reglement bevindt zich in het appartement.
  • Dieren zijn niet toegelaten in het appartement.
  • In het appartement mag niet gerookt worden.
  • Er mogen maximum 6 personen in het appartement verblijven.
  • Het appartement mag niet onderverhuurd worden.

Wij wensen u vooral een prettig en deugdoend verlof toe,

Peter & Mikaela Six - Van Hoof