Ook zin in een ontspannende vakantie in Oostduinkerke?

U wenst er even tussen uit voor een week, een midweek of weekend, gezellig met z'n tweetjes of met gans het gezin?  Dan hebben wij voor u het ideale logeeradres en dit in de gezelligste familiebadstad van de ganse Belgische kust!

 

Wij vehuren ons gerenoveerd tweeslaapkamer appartement (89 m2)  in het hartje van Oostduinkerke-bad met een prachtig zeezicht en gelegen in de residentie Golfslag op het Astridplein, pal op het autovrije gedeelte van de zeedijk!

 

Het appartement is gelegen op de zevende verdieping en biedt volledige accomodatie aan zes personen. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers waarvan één (met 1 ruim tweepersoonsbed 1,80mx 2,00m) waar je heerlijk kan wegdromen of ontwaken met zicht op zee!

 

De tweede slaapkamer beschikt over een stapelbed voor drie personen, twee onder (1,60m x 2,00m) en één boven (0,90m x 2,00m) en een éénpersoonsbed. Badkamer met lavabomeubel en bad met douchemogelijkheid - een afzonderlijk toilet.  De keuken is volledig uitgerust met combi microgolfoven - frigo - koffiezet en vaatwerk voor meer dan zes personen.

 

Een ruime gerenoveerde living met salon en eetkamer (zes personen) met uiteraard zicht op zee.  Het appartement beschikt over Wifi en digitale (Belgacom) TV.  In gans het appartement ligt een mooie massieve eiken parket.

 

Het appartement is uiterst centraal gelegen. Banken, winkels (bakkers, beenhouwerij, viswinkel) liggen op wandelafstand. Supermarkt Delhaize ligt op 20 meter van de residentie.  Tramhalte van de kusttram stopt aan de residentie.  Plopsaland ligt op 20 min. met de kusttram.  Uitgebreid winkelen in Nieuwpoort of Koksijde behoren tevens  tot de mogelijkheden...

 

Vanuit het appartement gelegen op de zevende verdieping hebt U een prachtig lateraal zeezicht!

Het spektakel van de Garnaalvissers te paard. Door Unesco erkend erfgoed en enig in de wereld!

Oostduinkerke heeft het uitgestrekste strand van gans de Belgische Kust, bij laag water meer dan 1 kilometer breed.